пʼятницю, 2 вересня 2011 р.

Загальні відомості про кератинове (бразильське) випрямлення волосся.




Перед процедурою керативого випрямлення у клієнта, як правило, виникає дуже багато питань. Сучасний споживач знає всі тонкощі властивостей косметичних брендів та їх використання, та має право на вичерпну інформацію стосовно процедури. Тому даємо відповіді на найбільш популярні питання, що виникають перед процедурою кератинового випрямлення або ж кератинового відновлення волосся.


- Кератинове вирівнювання - це хімічна процедура?


- Ні. Бразільське кератинове випрямлення - це революційна методика випрямлення кучерявого волосся, поновлююча пошкоджене, знебарвлене волосся, робить його гладким та блискучим. Процедури на основі кератину носять лікувальний характер та не викликають пошкоджень волосся. Вони не містять у собі агресивних хімікатів, що розривають цистинові зв'язки кератину волосся і не змінюють його структуру, як при перманентному вирівнюванні.

Основним складником препаратів є кератин (а саме з нього на 85% складається волосся), що  видобутий екологічно чистим процесом, у випадку продукції GKhair, з овечої шерсті, комплекс колагенових протеїнів і органічні масла. Juvexin, основний компонент продукції Global Keratin Hair, це молекулярна суміш протеїнів, найкраще оптимізованих для волосся і дуже схожа з природною структурою волосини.  Можна сказати, що це волосся у рідкому вигляді. Випрямлення волосся за бразильською технологією - це коли рідкий кератин проникає в пошкоджені ділянки структури волосся і відновлює якості, що були втрачені. Молекули Juvexin вбираються у фактуру волосся, зміцнюють та збагачують її, одночасно створюючи захист від шкідливих проявів зовнішнього середовища. Волосся отримує силу, природній блиск та м'якість. 
Цікавий факт - чим більш пошкоджене волосся, тим більш вражаючим буде ефект процедури.


- Як довго зберігається ефект процедури?



- Результат процедури кератинового вирівнювання волосся, коли  волосся стає в кілька разів щільніше і сильніше,  пружне і сяюче, стає слухняним після миття, легко вкладається, вирівнюється, набуває блиску, шовковистості, зменшується пористість і пушистість, волосся отримує здоровий та доглянутий вигляд, зберігається 3-5 місяців. Тривалість ефекту повністю залежить від власниці волосся та догляду, який вона йому забезпечує. Звісно, що фарбування, неякісні стайлінгові засоби та шампуні, прискорять процес вимивання кератину з волосся. Уважний догляд, кератинові маски та використання шампунів без сульфатів, будуть зберігати ваше волосся живим та здоровим понад ваше очікування. Є випадки, коли волосся лишалось неначе щойно після процедури впродовж пів-року. 


- Чи можна вдатися до процедури з ціллю оздоровлення волосся, без вирівнювання, зберігаючи його природний локон?


- Так. Існують три формули для проведення процедури: для прямого, або ж такого, що бажає зберегти природний локон, волосся, для хвилястого волосся та дуже кучерявого (африканський тип).


- Чи будь-який перукар може виконувати процедуру кератинового вирівнювання?


- Ні. Тільки майстри, що пройшли спеціальну підготовку та мають сертифікат, виданий офіційним дистрибютором GK в Україні. В салоні "Паллада" цю процедуру виконує Віктор Кульчицький.


- Чи можна фарбуватись після процедури?


- Якщо ви фарбуєтесь, то краще це зробити за один-два дні перед процедурою. Фарбуватись після процедури бажано не раніше ніж через два тижні.


- Коли краще постригтись, до чи після процедури?


- Якщо ви бажаєте лише відкорегувати стрижку, то краще це зробити після процедури кератинового вирівнювання, коли волосся вже буде лягати у витягнутий та новий для себе спосіб. Натомість, якщо ви бажаєте зняти значну довжину, то краще це зробити саме перед процедурою.

- Скільки часу триває виконання процедури?

- Залежить від довжини та густоти волосся, в загальному 3-4 години. Тому запасіться терпінням та візьміть з собою свій ноутбук (у нас в салоні є Wi-Fi).

- Скільки коштує процедура кератинового вирівнювання?

В нашому салоні "Паллада" ціни на процедуру кератинового випрямлення одні з найдешевших у Львові.
Перша довжина (коротка стрижка, не більше 20 см) - 850 грн.
Друга довжина (волосся по плечі) - 1100 грн.
Третя довжина (волосся сягає лопаток) - 1400 грн.
Четверта довжина (нижче лопаток) - 1700 грн.
Ціна може змінюватись в залежності від густоти та пористості волосся.

Якщо у вас виникають додаткові питання, пишіть їх у коментарях, ми радо дамо на них відповідь. Також можете задавати їх по тел. (032) 272 44 71, моб. (067) 886 01 70 та запрошуємо вас на консультації у наш салон "Паллада" на вул. Б. Лепкого 6.


Рекомендовані матеріали:

6 коментарів:

  1. цей ефект,що показаний на фото після випрямлення він зберігається і вдома після звичайного миття голови чи потрібна додаткова укладка?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, цей ефект зберігається 6 місяців.Без додаткової укладки.
      Аня

      Видалити
  2. якщо волосся висвітлене,пористе , ламке ,сухе та ще й в"ється , можна робити кератинове випрямлення чи краще першу процедуру відновити кератином ,який зберігає хвилястість??? дякую

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Все залежить від самого волосся. Якщо воно вже мега-знищене, то процедура кератинового вирівнювання може бути для нього надмірно екстремальною. Таке волосся необхідно відживити, і найкраще для цього підійде маска глибокої дії Deep Conditioner. Докладніше про неї написано тут - http://salon-pallada.blogspot.com/2011/11/deep-conditioner-gkhair.html
      Але якщо перукар не проти та дає згоду на проведення процедури (ми говоримо про відповідального та свідомого перукаря), то так, краще взяти продукт без ефекту вирівнювання.

      Видалити
  3. А как вы относитесь к шампуням с кератином - есть смысл использовать? Особенно интересный средства La Fabelo shop.lafabelo.com. У них интересные средства с кератином есть.

    ВідповістиВидалити
  4. Підкажіть якяк правиль зробити, хочу висвітлитись і кератинове вирінвнювання,в якій полідовності можна зробити і через скільки часу одну від одної процедури?

    ВідповістиВидалити