четвер, 3 листопада 2011 р.

Кератинова маска Deep Conditioner GKhair

Пропонуємо вашій увазі процедуру, що суттєво вплине на оздоровлення та зовнішній вигляд вашого волосся - кондиціонер глибокої дії GKhair (Deep Conditioner GKhair). 
Це професійне салонне лікування, що зволожує і живить волосся лагідною та глибокою обробкою. Така маска укріплює волосся ослаблене хімічними впливами, високою температурою при вкладанні і довкіллям. Основна дія маски - відновлення пошкоджень натуральними рослинними екстрактами і маслами.
Ця кератинова маска містить концентровану дозу Juvexin, який огортає волосину, зволожує її, лікує  і робить більш сильнішою і пружною. Juvexin - це спеціальна суміш білків і пептидів, оптимізована для волосся. Juvexin був розроблений, щоб захистити і повернути волоссю його натуральний стан, і міститься у всіх засобах GKhair. Juvexin повертає ті властивості волоссю, якими воно було наділене в молодості, здоров'я і тонус, що зазвичай втрачаються з часом. Juvexin не містить штучних інгрідієнтів і агресивних хімікатів.
Процедура проводиться в декілька етапів. Перший - миття голови шампунем глибокої очистки GK pH+ Clarifying Shampoo. Наступний - попрядне нанесення кератинової маски Deep Conditioner GKhair. Маска повинна перебувати на волоссі не менше 20 хв. Для більш глибокого її проникнення в структуру волосини та кращого результату одягається шапочка. Впродовж часу очікування можна "підігрівати" голову гарячим феном. Завершальний етап - змивання маски та сушка волосся. Ви можете вже одразу відчути результат перетворення - ваше волосся шовковисте та наділене новою силою!
Рекомендується процедура власницям сухого, пошкодженого, ламкого та пористого волосся. Також є рекомендована для підтримання процедури кератинового випрямлення волосся з періодичністю не частіше одного разу на місяць.
Вартість процедури 120-150 грн.

Рекомендовані матеріали:

1 коментар:

  1. Хочу также посоветовать больше расслабляться, например, использовать массажное кресло Business Compact http://mkreslo.com.ua/product_1.html. Очень много функций для массажа!

    ВідповістиВидалити