середу, 10 серпня 2011 р.

Якісний манікюр два тижні - реальність!

Салон "Паллада" не втомлюється дивувати своїх клієнтів новими послугами та пропозиціями. Нещодавне нововведення - лак Shellac (Шеллак) - приємно вразило любительок якісного манікюру. 


Shellac (Шеллак) – перший гібрид лаку і гелю, що поєднує в собі самі кращі властивості професійних лаків для нігтів (простота накладення, яскравий блиск, багатство кольору) і сучасних моделюючих гелів (відсутність запаху, носибельность, нестираємість). 


Shellac носиться як гель, виглядає як лак, знімається за лічені хвилини, укріплює і захищає нігті, гіпоалергенний, створений по формулі 3 FREE, не містить дібутілфталата, толуолу, формальдегіду і його смол!Shellac (Шеллак) - на відміну від гелю, видаляється як лак за лічені хвилини без додаткового спилювання за допомогою спеціальної рідини для зняття штучних нігтів. Препарат не ушкоджує натуральні нігті і не вимагає перерви в носінні.

Наноситься як звичайний лак пензликом з флакону. Застигає лише під УФ-лампою, тому до полімеризації його можна скоректувати у будь-який момент.
Великою перевагою лаку Shellac є тривалість носіння. Стійке, гнучке і міцне покриття з легкістю тримається на нігтях впродовж двох тижнів, не втрачаючи при цьому свого блиску! Нове покриття не сколюється і тримається на нігтях впродовж цього терміну, і це робить його ідеальним, як для манікюру так і для педикюру.

Запрошуємо Вас, наші шановні клієнти, скористатися з цієї нової послуги, попередньо записуючись на процедуру за тел. (032) 272 44 71 та (067) 88 60 170

Немає коментарів:

Дописати коментар