понеділок, 8 серпня 2011 р.

Кератинове вирівнювання волосся

В нашому салоні з'явилась нова процедура кератинового випрямлення та відновлення волосся за бразильською технологією Global Keratin Hair Treatment.
Процедури на волоссі на основі кератину в останній час стали дуже актуальними. І це не дивно, бо волосся на 80 - 85% складається з кератинових волокон, що тісно закручені та переплетені між собою. Факторів, що можуть викликати пошкодження основної речовини волосся - кератину, є дуже багато: забруднене повітря, УФ випромінювання, погана вода, термічна та хімічна обробка волосся. Результат таких впливів очевидний - волосся стає тонким, тьмяним, ламким, січеться...
Формула препаратів Global Keratin заснована на молекулі Juvexin, що видобувається з шерсті овець. Juvexin - це протеїнові ланцюжки дуже схожі з природною структурою волосся та спеціально для нього оптимізовані. Можна сказати, що це волосся у рідкому вигляді. Бразильське випрямлення волосся - це коли рідкий кератин просочується в пошкоджені ділянки структури волосся і відновлює якості, що давно були втрачені і яких йому так не вистачало. Молекули Juvexin вбираються у фактуру волосся, зміцнюють та збагачують її, одночасно створюючи захист від шкідливих проявів зовнішнього середовища. Волосся отримує силу, природній блиск та м'якість. Процедура лікування кератином проводиться декілька годин, а ефект від неї продовжується від 3 до 5 місяців. 
Ціни на процедуру кератинового вирівнювання та відновлення волосся одні з найдешевших у Львові - від 700 грн.


Рекомендовані матеріали:

Немає коментарів:

Дописати коментар