суботу, 20 серпня 2011 р.

Випадіння волосся

Проблема випадіння волосся є однією з найбільш болючих проблем догляду за волоссям. Пошкоджену та ламку структуру волосся ще можна відновити за допомогою спеціальних процедур (активний догляд, лікувальні маски, кератинове відновлення волосся тощо), натомість волосину, що випала, жодними методами назад не повернути. 
Але не треба піддаватись паніці, знаходячи на подушці зранку 2-3 волосини. Волосяний фуллікул, цибулина, з якої росте волоссячко, здатен надати "життя" в середньому 20 волоскам. Таким чином, з-посеред волосин на голові, які перебувають в активній стадії росту (анаген, триває 5-7 років, 85% з усього волосся), завжди є волосся що завмерло в рості (катаген, 1%) та відмирає (телоген, триває 100 днів, 14% волосся). Проблемою можна вважати стан, коли відсоток телогенового волосся збільшується до 20. Тоді волосся випадає більше, ніж встигає вирости, а це призводить до значного порідіння волосся та полисіння. 
Для того, аби почати лікувати випадіння волосся, необхідно визначити причини збільшення відсотку телогенового волосся. Причин може бути дуже багато - генетична зумовленість, нервові розлади, проблемі з печінкою, вагітність тощо. Трихологічну діагностику у Львові роблять в медичному центрі Біокурс на вул. Новаківського 8. З результатами аналізів можна звернутись до будь-якого лікаря-трихолога по консультацію та призначення лікування. Однозначно, що лікування буде комплексним - це і певна дієта, режим, спокій, вітаміни, спеціальні шампуні та сиворотки. Результати правильного лікування наявні вже після першого тижня - випадіння зводиться до мінімуму, а відновлені фуллікули демонструють оку пушок новоявлених волосків.
Докладніше про волосся можна почитати на сайтах HAIR CLUB та Волосы.

3 коментарі:

  1. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  2. Очень важно оценить средства, которые используете.
    Например, обратить внимание на то, что важно купить краску для волос: shop.lafabelo.com,
    Это БИО краски, которые помогают бережно окрасить волосы.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім27.09.17, 16:33

    Скажите, пожалуйста, а у вас есть аппараты для кавитации http://ums-beauty.com.ua/catalog/kavitatsiya_ultrazvukovaya_liposaktsiya/ - они могут помочь при проблемной коже???

    ВідповістиВидалити